Vakantie in Amsterdam

Denkt u erover om een ​​vakantie voor Nederland te plannen? Waarom kiest u niet voor Amsterdam? Voordat je daarheen vliegt, wil je eerst wat basisfeiten over de stad leren. Hieronder vindt u enkele feiten voor degenen die denken aan of van plan zijn op vakantie te gaan in Amsterdam.

Amsterdam is een direct sympathieke en compacte Europese stad. Velen die in Amsterdam op vakantie zijn geweest, hebben gemeld dat de stad niet alleen aantrekkelijk is om naar te kijken, maar dat Amsterdam ook leuk is om rond te lopen met zijn dromerige grachten en gezellige cafés. Amsterdam is waar internationaal en parochiaal gedrag samenkomen. Het is waar de houding ten opzichte van bezoekers welkom is. Deze houding is het resultaat van het omarmen van de liberale tegencultuur in de afgelopen vier decennia.

De meeste Amsterdammers spreken vloeiend Engels. Sommigen spreken Duits en Frans, maar als je een Engelse spreker bent, is het raadzaam om in het Engels te spreken in plaats van Frans of Duits.

De opzet van Amsterdam omvat een web van grachten die uitstralen vanuit een historische kern en rondlopen naar het centrum. Veel Amsterdamse vakantiebronnen merken op dat deze uitbreidingen van de zeventiende eeuw zorgen voor een elegante en karakteristieke stedelijke omgeving. Sommige Amsterdamse vakantiegangers beschouwen de stad als een van de meest charmante omdat het ver verwijderd is van het lawaai en het verkeer van veel andere stadscentra in Europa. Deze feiten maken Amsterdam tot een populaire vakantiebestemming in Europa.

Amsterdam staat wereldwijd bekend als tolerant ten opzichte van verschillende kleding- en gedragsstijlen. Een interessant feit dat u ook moet weten voordat u op vakantie gaat in Amsterdam, is dat het ook algemeen bekend staat als een plaats waar de verkoop en het bezit van cannabis wordt gedecriminaliseerd. Maar de Amsterdammers kunnen zich er voor het grootste deel niet mee bemoeien.

Bovenstaande informatie zou nuttig moeten zijn om u enig inzicht te geven in hoe Amsterdam eruit ziet. Maar als u van plan bent op vakantie te gaan in Amsterdam, wordt u aangeraden verder onderzoek te doen en nog meer te leren over de fantastische stad Amsterdam.