RENOVLIES BEHANGER INHUREN

 

WAAR KOOP IK RENOVLIES?

Waar u renovlies gaat kopen is onder meer afhankelijk van uw wensen. Bijvoorbeeld voor renovlies Kwantum. Of misschien heeft u wel een voorkeur voor een bepaald merk, zoals voor Meesterhand renovlies.

 

Bijvoorbeeld voor Copagro renovatievlies.

Dan is daar rekening mee te houden. Het is bij de vraag waar renovlies kopen van meerdere factoren afhankelijk wat voor u de beste optie is.

 

De prijs speelt wellicht ook een rol.

De renovlies prijs is bij de ene aanbieder lager dan bij de andere. Ook de gram dikte is verschillend net als de lengte op de rol. Het beste kunt u gebruik maken van onze all in actie (inclusief Renovlies)

 

Tip: het is vaak mogelijk om een staal renovlies aan te vragen. Maak daar gebruik van om te kijken of het voor u geschikt behang is. Contact ons direct!

RENOVLIES ERFURT

Bijvoorbeeld renovlies Erfurt. Dit merk heeft speciale eigenschappen toegekend aan het behang. Variovlies van Erfurt bestaat uit gerecycled papier met textielvezels.

 

Dat is dus een ander soort renovlies dat niet bestaat uit glasvezels. De bestanddelen zorgen ervoor dat er sprake is van isolerende eigenschappen.

 

De innovatieve technologie maakt dat dit type renovlies van Erfurt ook nog eens luchtdoorlatend is.

Het is ook geschikt behang voor personen die met allergie├źn te maken hebben. Wilt u zelf renovlies behang aanbrengen? Bekijk onze tips.